torstai 27. tammikuuta 2011

Onnentuulahdus

Puuh :D Onnentuulahdus ultrasta.

Myttynen köllötteli paikoillaan. Ultrauksen alkuun kuva ilmestyi ruudulle juuri sellaisena kuin kaikissa niissä kuvissa, mitä olen esimerkin omaisesti nähnyt 12-viikon ultrakuvista. Voi sitä helpotuksen määrää! Kätilö oli tosi rempseä ja liikutteli ja käänteli anturia ja nähtiin myttystä eri puolilta, välillä ruudulla vilahti jalat välillä kädet. Välillä kurkattiin 3D-kuvaa (vai onko se 4D?), josta näkyi hahmon muotoa ja se, että esim napanuora lähti oikeasta paikasta.

Seurasin ruudun tapahtumia äimistyneenä, suu auki. En oikein osannut sanoa mitään, muuta kuin VAU. Pidin miestä kädestä ja tuntui että pimahdan, kun olo oli niin onnellinen ja helpottunut. En edes itkenyt, kun olin niin häkellyksissä.

Saatiin mukaan melkein metrin mittainen pätkä kuvia. Sekä perinteisiä, että muutama sellainen 3D-kuva. Yhdessä 3D-kuvassa myttysellä on kädet silmien edessä ja toisessa se pitää jo kiinni korvista.

Myttynen oli päästä peppuun 5,25 cm pitkä. Koko vastaa viikkoja 12+0 (tänään muuten 11+6), mutta laskettua aikaa ei muutettu. Arvioitu saapumisaika on siis 11.8.2011. En nyt tiedä, että pitäisikö muuttaa "poksumispäivää" vai ei. Murhe on kaikista mahdollisista se pienin ja mieluisin. Niskaturvotusta mitattiin 1,0 mm, mikä on sekin normaali.

Miten onnelliseksi voi ihminen tulla saadessaan helpottavia uutisia?

10 kommenttia:

 1. Voi että, aivan ihanaa <3

  -Anna-

  VastaaPoista
 2. On tosiaan ihanaa <3 Kiitos, että käytte tsemppaamassa. Ruudun tällä puolen ihan herkistyy. *snif*

  VastaaPoista
 3. Skniif sanotaan myös täällä! Ite sain kääpiön pomppimaan ruudulla ekassa ultrassa nyyhkimällä ihan estottomasti, hyvin muistuu mieleen. <3

  VastaaPoista
 4. Moi. Mun blogissa on sulle haaste, jos kiinnostaa :). Käy nappaamassa, jos siltä tuntuu.
  Ja vielä kerran: onnea!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun myttynen kasvaa ja konkretisoituu viikko viikolta. Ajattele, parin kuukauden kuluttua se jo muksii vatsaa siihen tyyliin, ettei tarvitse käydä ultrasssa toteamassa liikkeitä :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania uutisia taas! Pieni murunen kasvaa päivä päivältä :) Mari.K

  VastaaPoista
 7. Vielä lisäisin tähän meidän tilannetta, teidän on jo ihanan valoisa <3

  -Anna

  http://hopestillalive.blogit.fi/

  VastaaPoista