torstai 20. tammikuuta 2011

11. viikko päättyy

10+6, ultraan viikko

Sain kuin sainkin siirrettyä ultran niin, että mieskin pääsee mukaan. Ihan mahtava juttu! Uusi ultra-aika on siis ensi viikon torstai 27.1.2011 kello 13:10. Melkein jo nyt jännittää. Miten ihanaa onkaan päästä kurkistamaan myttysen elämään!

Tänä aamuna kuulin toista kertaa dopplerilla myttysen sydänäänet. Tippa tuli väkisinkin taas linssiin, on se vaan niin hienoa. Viime kuulemisen jälkeen olen muutaman kerran kokeillut tuloksetta saada ääniä kuuluviin. Myttynen on ollut iltaisin kovin vauhdikas tai vaan ujo, sillä ääniä ei ole kuulunut. Ehkä aamu on hänelle rauhaisampi hetki. *snif*

Minun oli aikeissa hyödyntää "iltavuoro" tänään käymällä antamassa alkuraskauden verinäytteet ennen töihin menoa. Lähetteet ovat neuvolakortin välissä ja odottavat vain sitä, että jaksan herätä aikaisin ja suunnata heti aamusta laboratorion jonoon. Enpä ollut ajatellutkaan sitä, että sattui olemaan pikkupitäjämme toripäivä ja koko keskusta parveili mummeleita ja papparaisia. Kävin huokaisemassa terveyskeskuksen ovella ja samalla totesin, että ehkä jaksan joku aamu poiketa heti klo 7:30. Jonoa oli noin parin tunnin tarpeiksi. Huoh. Näytteenanto saa jäädä ensi viikkoon.

Olo on varsin oireeton. Syödä voisi koko ajan (ja olen syönytkin), vaikka enää ei tule ihan kauheaa oloa, jos ei saakaan juuri oikealla sekunnilla ruokaa. Maha alkaa olla niin turvoksissa iltapäivällä - illalla, että periaatteessa voisin alkaa tehdä hääpukuakin jo, kun on tuollainen keskiraskauden kumpu tarpeen vaatiessa pullistettavissa esiin. :D Ehkä viikonloppuna sitten. Pikkuinen kumpu alkaa muodostua niin, että itse huomaan, ettei mahaa saa enää imaistua ihan litteäksi.

Myttystä koskevat hankinnat tullaan aloittamaan autosta. Ei todellakaan pienin hankinta, mutta joka tapauksessa se olisi edessä. Vähän jännittää, sillä ollaan päätetty hankkia ihan uusi auto. Enpä ole sellaistakaan ennen tehnyt...

2 kommenttia:

  1. Olipas mukava postaus! Jotenkin hyvänoloinen.
    Auto mekin vaihdettiin. Tosin lapsi oli jo puolivuotias kun sen sitten liikkeestä saimme (varautukaa siis odottamaan uutta menopeliä).
    Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ymmyrkäinen. :) Olo onkin juuri nyt hyvä ja onnellinen. Tässä tapauksessa auton toimitusaika on noin kolme kuukautta, joten vielä on hyvinkin pelivaraa. Jännää silti, että auton valinta tuntuu henkisesti helpommalta kuin esimerkiksi vaunujen tai muiden suoraan vauvaan liittyvien tarvikkeiden hankinnan ajattelemisen aloittaminen... Hassu tämä ihmisen mieli.

    VastaaPoista