perjantai 3. joulukuuta 2010

Typerää ja tyhmää mutta minkäs teet

Testausmania jatkui... Eilen illalla ja tänään aamulla ihan samanlainen tulos kuin eilen. Viiva on siis niiiiiin hailukka, että sitä tuskin näkee. (Testitulkitsijahimoisille täällä on tähän mennessä tekemäni testit, joista ylin on tämänaamuinen)

Alan vahvistua siitä, että kyseessä ei ole ainakaan se, mitä toivoisin. Luulisi viivan jo olevan ihan oikea viiva, kun oletetusta ovulaatiosta on kulunut 14 vuorokautta, Pregnylistä 16 vrk. Eipä ole ei... Mutta eipä ole lämmötkään laskeneet, tissikivut laantuneet tai vuoto alkanut. Täytyy nyt vaan toivoa, että asia ratkeaa pian, niin ei tarvitse kauaa enää pohdiskella.

Kuppi on asennettu paikoilleen odottamaan saalista.

8 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin tunteesi ja sen, että uskoo siihen, mitä on kantapään kautta kokenut olevan todennäköisin vaihtoehto. Mutta minä näen kyllä ylimmässä testissä selkeän haamun. Paljon onnea siihen suuntaan, jotta viiva siitä vahvistuu.

  VastaaPoista
 2. Haamun näen minäkin :-) Ja oviksen ajankohtahan voi vähän heittää... Huh, miten jännittävää. Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
 3. Haamuja havaittavissa! :) Itsellä oli parit sellaset ennen kun ostin digitestin ja siinä ei jääny tulkinnan varaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hui! Minäkin näen selvän haamun kaikissa, selkeästi ylimmässä jo vahvemman kuin alemmissa. Eivätkä viivat näytä sen hailakammilta kuin parin viikon takaiset omat ekat haamuni, jotka testasin suunnilleen samoilla päivillä (arvaus dpo13-14) mutta siis herkemmillä testeillä... ;) Tsemppiä ja peukkuja, että vieläkin jatkaisivat vahvistumista!

  VastaaPoista
 5. Mun silmään viiva on selvästi vahvistunut, tuossa ylimmässä jo selkesti nähtävissä :) Täällä on edelleen peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo ylin viiva on jo selkeästi näkyvissä! Samanlaisen haamun sain itsekin vasta muistaakseni n.16-17 päivää oletetun ovulaation jälkeen. Ei siis ovulaatio todennäköisesti ollut pregnylin voimasta tullut ihan kellontarkasti. Olin jo gynen ohjeiden mukaan testannut kymmenentenä päivänä oletetusta ovulaatiosta ja negahan silloin tuli ja jäin vain odottelemaan vuotoa, mutta kun ei viikkoon kuulunut, niin päätin uskaltautua testaamaan uudelleenkin, jolloin haamu tuloksena. Vahvistui sitten päivä päivältä pikku hiljaa.. Paljon tsemppiä tikutteluun, se on todella raastavaa!

  VastaaPoista
 7. Tuossa ylimmässähän on ihan selkeä haamu. Lisäuutisia odotellaan täällä peukalot pystyssä. Niin toivon, että viivat vahvistuu ja jännäily siirtyy uusiin ulottuvuuksiin. Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 8. Huhhhuh, miten tämä voikaan olla jännittävää... Kiitos kaikille kommenteista! Vuoto ei ole vieläkään alkanut ja tämä lauantai oli testauksessa välipäivä. Huomenna aamulla sitten seuraava testi käyttöön, jos edelleenkään vuotoa ei näy. Sitten on jo ihmeellistä jos ei vieläkään ole mitään muutoksia viivoissa... Pitäisi ehkä vaihtaa testimerkkiä?

  VastaaPoista