torstai 2. joulukuuta 2010

Karmaa ja typeryyksiä

Tuli asian ääneen sanomisesta pahaa karmaa tai ei, niin tunnustettavaa on.

Ettepä arvaakaan, mitä tein eilen kun tulin töistä (tämä on siis aikuisten oikeasti tyhmä juttu!!). Minun teki kovasti mieli testata ja järkeilin sitten, että koska mulla on nyt ehkä 30 o-testiä odottamassa, enkä tarvii niitä, kun käydään seurannoissa sairaalassa, ja koska o-testillähän voi myös todentaa raskautta, niin testihimoissani käytänkin sellaisen! Mitä järkeä???? o_O Haamuhan sieltä tuli, kuten aina, kun o-testillä testaa, URPO!

Tänä aamuna (dpo 13) lämmöt oli edelleen ylhäällä 36,8 ja tissit kipiät. Päätin, että käytän ihkaoikean r-testin. Tilaamieni liuskatestien herkkyys on 25, joten negahan sieltä pätkähti. Paitsi sitten kun oikein tihrustin, kääntelin ja vääntelin, niin saattoi sanoa, että testissä oli ainakin viivanpaikka.

Testiajan jälkeen testin kuivuttua viivanpaikan paikalle jäi selvä, mutta tositositosivaalea haamu. Jännittää ihan sikana nyt.

Viimeisimmän keskenmenneen raskauden jälkeen päätin, että en osta niitä herkimpiä testejä ollenkaan. Haluan varmistua siitä, että tulos on oikea ja olemassa, eikä mikään herkistä herkimmällä liian aikaisin saatu. Tästä päätöksestä olen tyytyväinen, mutta siitä en, etten osannut pitää näppejäni irti testeistä, ennen kuin tulos olisi varma (eli uuden kierroksen olisi jo pitänyt alkaa). Tämä epätietoisuus on ehkä vielä kauheampaa kuin se ettei ole testannut ja odottaa kuukautisten alkua.

Eihän tässä nyt ole mitään järkeä.

Ja te, jotka tunnette minut IRL, niin suut suppuun sitten. (Äidille terveisiä, että IRL = in real life)

8 kommenttia:

 1. Löysinpä blogiisi, ja heti saa alkaa jännittämään! :D Mulla on ollut kaksi alkuraskauden km, itse en jaksa enää testailla kuin harvoin ja hyvästä syystä. Sinulla tietysti on hyvä syy kun on inssi takana. Täällä on peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! :) Luin myös sinun blogisi läpi muutama päivä sitten ja tykkäsin. Siksi lisäsin listoille.

  Minäkään en tosiaan ole yleensä mikään testailuhamsteri, niin paljon opin jo inhoamaan sitä yhtä viivaa...

  Nyt en vain osannut pitää sormiani enää erossa. Haamu hämmentää, koska nega on tähän asti aina ollut nega. Ei tulkinnanvaraa. Se, että nyt on tulkinnanvaraa, tekee tilanteesta ihan kauhean!

  Meneehän se työpäivä tietysti roskishaamuja kuukeloidessakin. Puuh.

  VastaaPoista
 3. Voi sua, Kirppu! Tuosta tarinasta tuli mieleen, kun joskus teini-ikäisenä olin laihiksella, ja vein vierailta saadun jättitobleronen päättäväisesti eteisen pakastinarkkuun :-). No, heti kun toblerone oli jäätynyt, iski ihan mieletön suklaanhimo! Päätin, että syön yhden tuplan... Jostakin syystä tuplasta olikin jäljellä vain se toinen puoli. Sen toisen puolen puuttuminen laukaisi päässäni jonkin ruuvin ja kun talossa ei ollut muuta suklaata, niin suunnistin pakastinarkulle tobleronen perään! Ei ollut helppoa saada siitä umpijäisestä kimpaleesta palaa irti. Piti siis hakea isän kirves avuksi ;D! Lopulta kun istuin siinä vatsa täynnä tyhjien tuplakuorien, nyrhityn tobleronen ja ison kirveen vieressä, iski ihan hirmuinen top-luokan morkkis! Nyt naurattaa, mutta jos olen rehellinen, niin ihan samantasoiseen touhuun olen sortunut juuri näiden ovis- ja raskaustestailujen kanssa :-). Varmasti kaikki ovat! Onneksi testailusta saatu morkkis on sentään lyhytaikaista.

  Oikein kovasti onnea - kunpa nyt tärppäisi! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana huippu tarina Tuuli! Luulisin, että samankaltaista morkkista kyllä podetaan. Tosin jos olisi itseni löytänyt kirveen ja jäisen suklaan kanssa, olisi morkkis ehkä ollut tätä pahempi :D

  VastaaPoista
 5. Täällä on sormet ja varpaatkin pystyssä jotta viivaa siitä tummenee.. :)

  VastaaPoista
 6. No kylläpä jutun kerroit... toivottavasti nyt tärppää!

  VastaaPoista
 7. Huhuu, mitä uutisia :). Ymmärrän tosi hyvin tuon tunteen, mikä haamuilusta tulee, kun itsekin olen joskus herkällä testillä roskishaamun bongannut. Sitä on vuorotellen ihan täpinöissään, helisemässä, kärsimätön ja kauhusta kankeana :). Tsemppiä ja hirmuisesti onnea! Onneksi ei montaa päivää tarvitse kärvistellä, kun saat jo luotettavan tuloksen.

  VastaaPoista
 8. Kääks, kiitoksia kaikille myötäjännittämisestä!

  VastaaPoista