perjantai 17. joulukuuta 2010

Tästäköhän se alkaa?

6+0, ultraan 12 päivää

Tästäköhän se alkaa? Koko aamun on ollut hutera olo, vähän kuin krapulassa olisi... En normaalisti syö aamupalaa kotona, heräämisen jälkeen fiksaan tukan ja naaman kuntoon, käytän koirat aamupissalla ja tulen töihin. Töissä meillä on aamukahvit klo 9 ja siinä yhteydessä syön yleensä purkillisen jugurttia tai yosaa ja juon kupillisen teetä. Vaihdoin kahvinjuonnin teen juontiin pari kuukautta sitten ja se on ollut kyllä hyvä valinta.

Oikeastaan jo eilen illalla tuli huono olo, kun kaupassa ostin hetken mielijohteesta pakasteesta pussillisen vuohenjuustopasteijoita. Paistoin ne kotona ja söin kuusi(!) pasteijaa (no, ne oli kyllä aika pieniä). Sen jälkeen alkoi närästää, jopa niin, että suuhunkin tuli ällöttävää tavaraa. :(

Tänään aamupäivällä on tosiaan ollut melko hutera olo. Ei okseta, muttei se kaukanakaan ole. Toivottavasti lounas helpottaa asiaa... Harmi vaan, että tulin eilen kaupassa ostaneeksi vuohenjuustohimoissani myös vuohenjuustokastikkeella olevan mikroruoan evääksi. Tokkopa oli kovin hyvä idea.

Ultraan on tänään 12 päivää aikaa. Kävin eilen tk:ssa hcg-verikokeessa, tulokset saan tänään. Kuukeloinnin perusteella toivoisin, että arvo olisi ainakin yli tuhat. Muuta en osaa odottaa.

edit klo 12:15: Hcg oli eilen 8349. :) :)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä, niin huono olo kuin labratulokset :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, mikä hcg! On varmaankin helpottavaa, kun saa jonkun todisteen siitä, että homma etenee hyvin. Jaksamista ultran odotteluun!

  VastaaPoista
 3. :) Jee! Tosi hyvä mieli on kyllä tullut tuosta tuloksesta. Ihan kuin tämä voisikin olla totta?

  VastaaPoista
 4. Suuren suuri hymynaama sinulle :)!!! Muuta tuohon ei voi sanoa!!

  -Anna

  VastaaPoista
 5. Ihania uutisia, huippuarvot :)!!! Tsemppiä nyt odotteluun ja todella.. se huono olo varmaan alkaa juuri tuosta! Mari.K

  VastaaPoista
 6. Hieno juttu, että hyvältä näyttää :) Ultran odottaminen on varmasti piinallista! On se tämä elämä yhtä piinailua ja odottamista... TOivottavasti sieltä ultrasta sitten lopulta tulee hyviä uutisia ja voit hieman huojentua ja nauttia olostasi.
  Kaikkea hyvää!! Ja onnellista joulun ja vauvan odotusta!

  VastaaPoista