keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Piinaavaa

dpo 12 ja daa, mä en kestä... Vielä muutama päivä pitäisi odottaa.

Järki sanoo, "anna olla, tätä kaikkea on nähty ennenkin, ja aina on tullut turpaan. Jos hyvin olisikin käynyt, niin ei se vielä edes tuntuisi miltään eikä missään."
Kuitenkin se toinen monsteri sisällä tolkuttaa, "Voi, miten lupaavaa polttelua ja venyttelyä alavatsalla, ihan eri tavalla kipeät tissit, ei tässä voi käydä kuin hyvin! On muillakin oireita jo tosi aikaisin!"

Monsterin äänen vuoksi olen jo miettinyt salausoperaatiota lauantaisiin tupaantuliaisiin. Järjen äänen vuoksi, en ole toteuttanut valmistelevia toimenpiteitä vielä.

Miten ihmeessä tämä voi olla näin vaikeaa taas? Ihan kuin ihminen ei olisi mitään kahdessakymmenessä kierrossa itsestään oppinut.

5 kommenttia:

 1. Voi sentään... jännittävät ajat käsillä. Täältä hirrrveästi tsemppiä ja positiivisia ajatuksia sinnepäin! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! jännää on. :) Onneksi vain määräajan kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Piinailen kanssasi. Peukkuja!
  Saanko esittää tyhmän kyssärin; onko toi dpo = päiviä oviksesta? Mulla olis dpo 11. Mutta nyt jo merkit siitä että täti tulee, on niin pinna piukalla ja selkää kolottaa.

  Sun teksti Monsterin ja Järjen äänestä on kyllä NIIN tuttuja. Täällä käydään vastaavaa dialogia jatkuvasti. Ei meinaa omia ajatuksia kuulla... hih.

  Haluisin laittaa tähän "jaksuja" mutta musta se on niin tylsä sana etten viitti. Toivotukset kuitenkin siihen viitaten :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Y! "Jaksuja" sinnekin ;) dpo tosiaan viittaa ovulaation jälkeisiin päiviin eli days past ovulation. Ovulaatiopäivä on siis dpo 0 ja sen jälkeen alkaa laskenta. Itsellä melko kellontarkasti on uusi kierros aina alkanut dpo 14.

  Piinojen piinaa...

  VastaaPoista