keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Entä jos vaan on paha mieli?

30+6

Entä jos eräänä päivänä heräät ja kaikki tuntuu olevan pielessä? Saako silloin kiukutella ja olla pahalla päällä? Siitä huolimatta, että on kiitollinen ja onnellinen raskaudesta ja siitäkin huolimatta että kaikki on oikeasti ihan hyvin eikä oikeasti ole mitään syytä kiukutteluun?

Koira herätti jo kuuden jälkeen. Epäilen, että sen eturauhasvaivat ovat jälleen uusineet. Se on levoton ja syö huonosti, etenkin aamuisin. Hermostuin sille, kun se ei syönyt ja sitten tuli itselle paha mieli siitä että hermostuin.

Töissä minun on sunnuntaina tarkoitus osallistua toimintapisteellä tapahtumaan, johon meitä on pyydetty, mutta josta en tiedä mitään. Onpa helppo valmistella yhtään mitään... Samoin vähenevien työpäivien paineessa entistä enemmän risoo se, että joutuu odottelemaan omien töiden etenemisen kanssa sitä, että muut tekisivät omat hommansa.

Kuumuus ja helle saa olon tuntumaan ekstratukalalta. Jalat ovat jo aamukymmeneltä pallomaiset patukat ja kaikki vaatteet tuntuvat puristavan. Jo puolen tunnin yhtäjaksoinen istuminen tuntuu tukalalta. Ihan kuin ei saisi henkeä.

Uusi kallis heräteostospuhelin oikuttelee... tai pikemmin hemmetin Nokia Ovi, joka ei ikinä toimi saati että siitä olisi hyötyä. Mitenköhän nokia on ajatellut esimerkiksi sen, että jos käyttää kännykän kalenteria ja soittaa esimerkiksi kampaajalle siirtääkseen jo kertaalleen varattua aikaa? Aion siis siirtyä lomalle lompsittuani käyttämään kännykän kalenteria perinteisen sijaan ja nyt vasta tajusin tämän ongelman... Luulen kyllä että tähän on jokin ratkaisu, mutta se vaan ei ole minun päässäni.

Tällaisia elämän käpyjä tänä aamuna. Voi persia näitä hormoneja, kun tällaiset mitättömyydet saa mielen huonoksi ja melkein itkun pintaan. Onneksi ei ole suurempia murheita.

2 kommenttia:

  1. Luulen, että paha mieli johtuu nyt vain väsymyksestä. Koita levätä ja ottaa rennosti! Töissä kerkeät tekemään vain sen minkä kerkeät, ja kotona teet sen, mitä jaksat. Kokeile nostaa jalkoja töissä ylös esim. koko ajan penkki jalkojen alla. Entä onko sulla tukisukat käytössä? Mä pidän aina (istuma)töissä tukisukkia. Saan kyllä olla TOSI ONNELLINEN, että nää meidän vastaanottohuoneet pysyy viileinä kesäheltielläkin! Kotona on kuumempaa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuittu! Pahin työstressi on ohi ja olen jo lähtölaskenta-asemissa. Jopa niin, etten enää jaksa välittää, jos jokin jää tekemättä. Teen kaiken, mitä ehdin normaalissa ajassa ja aion pitää kaikki plussatunnit pois, vaikka minuutilleen.

    Tukisukkia on, tällä hetkellä tosin kotona helteen takia. Nyt tajuan, että se oli virhe. Aamulla ajattelin, että laitan caprihousut ja olen ilman sukkia ja tallustelen sämpylöissä (crocseissa) töihin, jotta saan jalat jossain kotelossa takaisin kotiinkin. Olisi kuitenkin pitänyt ehkä laittaa ne sukat. Tää turvotus on jotain ennennäkemätöntä. :o Eikä täällä työhuoneessa vielä edes ole mitenkään älyttömän kuuma... Satavuotiaan rakennuksen kiviseinät lämpiää hitaasti, mutta varmasti. Ilmastointi löytyy vain autosta.

    Mutta kai tämä on väsymystä. Sitä samaa, mikä iskee ennen jokaista lomaa. Menisipä viimeiset päivät (tunnit) nopeaan.

    VastaaPoista