lauantai 13. maaliskuuta 2010

uusi kierros, uudet kujeet?

Jepjep,

alkoihan se uusi kierto sieltä dpo 18, kp 32 olikin kp 1. Nyt sitten mennään yk 13. Enpä olisi uskonut kun tähän hommaan lähdin, että näihin lukemiin vielä päädytään. Tulevaa en viitsi enää edes ajatella. En uskalla.

Pohdiskelin uuden clomikierroksen aloittamista paljon. Uskallanko taas pistää kaikki odotukset ja pettymykset pelilaudalle ja katsoa kuinka käy? Viimein kp3 päätin, että menköön. Aloitin clomit.

Clomien vaikutusta on tällä kertaa ollut hankalampi arvioida ja seurata, kun olin clomikauden poissa kotoa anoppilassa ja sitten työmatkalla. Epäsäännöllistä elämää nääs. Samanlaista valkkarilorottelua kuin viimeksi ei ole ollut ja sen sijaan yhtäkkiset ja yölliset hikoilut ovat piinanneet.

Aamulämpöjen mittailun aloitin eilen (kp 10) ja mittari näytti 36,6. Yllättävän korkea siis. Tänäänkin mittasin, mutta kun viikonlopun kunniaksi sain nukkua pitkään, voi tulos olla mitä tahansa ja sitä se olikin, 36,7. Eilen tikutin ovista ja tuloksena oli haamu sekä mammaksin testiin, että digiin. Toisaalta oviksen pitäisi (jos viime kiertoon on luottamista) olla vasta ehkä tiistaina. Noh tulipahan todistettua, että digilläkin voi saada negan ;)

Torstaina tapahtui se, mitä olen pelännyt ja mikä tapahtui viimeksi kolme vuotta sitten. Herra Nuu söi kuukupin. Taas. Työmatkan jälkeen oli pakaasien purkaminen kesken ja nesessääri oli vessan lattialla, kuppi siellä omassa säilytyspussissaan ja ovi oli jäänyt työntämättä kokonaan kiinni töihin lähtiessä...

Nyt työ parafiiniöljyinen koiraraukka joko ulostaa kupin tai leikataan ensi torstaina Raisiossa. Tällä kertaa en jää odottelemaan suolistotulehduksia tai mahdollista suolitukosta. Toivotaan vaan, että kuppi päätyy ulos tai vähintään että tämä väliaika pärjätään hengissä ja kuppi onnistutaan löytämään suolistosta. Ei ole nimittäin mitenkään yksinkertaista tietää, missä kohti koiraa kuppi on... sitä kun ei voi paikantaa oikein millään.

No olisihan sitä voinut säästää huoliansa töistä selviämiseen ja käyttää rahat vaikka Barcelonassa, mutta nyt kävi näin.

Niin joo. Tässä pitäisi valmistautua remonttiin. Voiko lapseton remontoida lastenhuoneen? Tämä pohdinta ansainnee oman postauksensa ja minä taidan ansaita nyt auringonpaistetta.

Palaillaan ja kattellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti