keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

caught'ya

hah,

onneksi kirjasin viime kiepalla. :) On tästä blogista jotain hyötyäkin. Eilen oli ehkä dpo 4 ja nännit oli tosi arat. Melkein teki mieli mennä rintaliivit päällä nukkumaan, ettei peitto olisi niihin osunut. Tänään sitten on ollut ihan järjettömiä pullauksia valkkaria. :o "Ohhoh", pääsi, kun kävin tarkastamassa, että joko se täti punainen sieltä ryysi ja pani kaiken uusiksi.

Huomenna sitten odotettavissa viimeinen työpäivä ennen talvilomaa ja dpo 6 eli pöperöistä valkkaria. Talvilomalla aiotaan nauttia urbaanista katalonialaisesta elämänmenosta ja keskittyä vaan toisiimme. Pitkästä aikaa. Lähdetään matkaan ilman koiria, päästään ulkomaille, ihmisten ilmoille! Samaan aikaan appivanhemmat tulee tekemään remonttia meille ja koirat jää hyvään hoitoon. Kyllä pieni henkinen hengähdys tulee hyvään saumaan.

Ah... lentolippujen tulostus toi jo oikeita pieniä matkaperhosia mahaan ja kävin jo vähän tutkailemassa Barcelonan turistisivustoja. Tähän saakka matkakuume on ollut jossain stressin takana piilossa. Tule esiin sieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti