perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kun kroppa ei toimikaan

Noh... näköjään voi käydä niin, että kroppa ei toimikaan niin kuin se on ennen toiminut ja niin kuin sen odottaisi toimivan. Tänään on kp 24 eikä vieläkään ole mitään merkkejä menneestä eikä tulevasta ovulaatiosta. En tosin ole yrittänytkään testata ovulaatiota viikkoon... Kyllästyin kaikkiaan kahdeksan negan jälkeen. Ehkä pitäisi, toisaalta en jaksa.

Sitä en ymmärrä, että miksi näin? Miksi clomit toimi ensin ja nyt taas ei? Onko mun vasen munasarjani jotenkin rikki ja vaillinainen?

Töissä on ollut ihan kauhean kiireistä ja koko ajan pitäisi edistää montaa eri projektia ja ottaa hanskaan isoja kokonaisuuksia. Samaan aikaan kalenteri on täynnä palavereja toisensa perään. Ehkä stressi on syönyt mun kasvavan munasoluni halun pullahtaa tähän hektiseen maailmaan. Ei tänne kannatakaan tulla. Jos uutisia on uskominen niin joutuu kitkuttamaan työelämän oravanpyörässä 70-vuotiaaksi saakka vailla taukoja. Vailla taukoja etenkin jos ei onnistu saamaan lapsia.

höhö... kokeilinpa just, että ehkä tissit on sittenkin hiukan arat. Pitäisikö sittenkin testata vielä kerran? Olisipa hienoa, että jos ovis tulisikin vasta nyt, niin säästyisin menkoilta Barcelonassa ja ehtisin työmatkaltakin takaisin seuraavan oviksen aikoihin...

Mies muuten soitti VL:oon simppatuloksista. Sieltä rauhoiteltiin että kun kokonaismäärä on hyvä, niin ei niiden muotopuolien osuudesta kannata niin huolissaan sitten olla. Vasta-aineilla on oikeaa merkitystä, jos lukemat on tyyliin 50 %, meillä oli alle 20 %. Inssikysely siellä kuitattiin, että ei kannata lähteä, kun clomit kerran antoivat niin hyvän vasteen... Noh, eipä taidakaan toimia toista kertaa, joten saas nähdä.

Enpä oikein tiedä mistään mitään taas... Tuntuu aika toivottomalta koko vauvaprojekti. Viikonloppuna pitäisi päättää vierashuoneen eli "lastenhuoneen" remontista, että mitä värejä seiniin ja voiko laittaa peilikaappia... Ehkä pannaan kokopeilit kaikkiin oviin, niin varmana tulee vauva. Toimisko se niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti