torstai 18. maaliskuuta 2010

Missä on iso-O?

kp 16, ei ovista näkyvissä. Aamulla lämmöt oli taas 36,5, samoin kuin eilenkin. Tämä lämpö ei kerro mitään. Ovistestiin tuli se tyhmä haamu. Hailakka viiva, joka ei kerro mitään... En tajua yhtään missä mennään. :( Noh. Onneksi tässä on ollut muutakin mietittävää.

Herra Nuun kanssa oltiin tänään Raisiossa ell:ä tapaamassa. Kuppi saatiin lopputulemana ulos, mutta aikamoisen työn tuloksena. Koiraraasu on nyt ihan hukassa... kiertelee kotona, vaikka jalat ei kanna. Tuijottaa seinää tai tyhjää. Yrittää vinkua, mutta tähystyksessä rassattu kurkku vain rohisee... Uskallankohan enää ottaa kuppia käyttöön? Uusi kuppi on kyllä tilattu, mutta saa nähdä, uskallanko tosiaan enää käyttää sitä.

Tietysti ykköstoivehan olisi, ettei kuppia tarvittaisi enää... vaikka pariin vuoteen? Näillä näkymin toive tuntuu kuitenki koko lailla absurdilta. Ovulaatiota ei kuulu eikä näy. Kierto venyy ja odotukset haihtuu. Näköjään clomit ei toimikaan kellon lailla joka kerta. Ekalla kerralla vain. Ehkä meidät on tarkoitettu vain karvaisten lasten vanhemmiksi.

Pyydettiin väestöliitosta meidän tiedot. Mun tietolomakkeet tuli tänään. Itse lausunnosta en paljoa ymmärtänyt, mutta kai siinä kerrotaan se mitä saatiin silloin käynnillä tietää. Ajateltiin, että kiikutetaan paperit tk:een ja pyydetään, että päästäisi jatkotutkimuksia ja / tai -hoitoja varten keskussairaalan jonoon. Saa nähdä, onko miehen lausunnossa tarkempaa kuvausta esim. siittiöiden muodosta... Siitähän me ei olla soitettu ja kysytty enempää, kun on luotettu lääkärin sanaan siitä, että siittöiden liikkuvuus on muotoa tärkeämpää.

Lueskelin muuten eilen elämän alku -blogin.

1 kommentti:

  1. Kiitos kommentista blogiini! Tulin heti vastavierailulle tänne. Tsemppiä ovulaation metsästykseen. Toivotaan, että se nyt tulisi. On tämä homma vaan niin onnesta kiinni. Niin me todettiin miehen kanssa eilen klinikkakäynnin jälkeen. Todennäköisyyksien kanssahan tässä pelataan.

    P.S. Jätin vahingossa ensin tämän sinun blogiisi tarkoitetun kommentin omaani. Vähän näköjään hakusessa tämä kommentointihomma :)

    VastaaPoista