tiistai 31. toukokuuta 2011

uusia muuveja

29+5

Hyvin alhaalla vatsalla alkoi eilen tuntua todella erikoisen tuntuisia liikkeitä. Luulen, että myttynen on jotenkin kääntynyt tai sitten hän todella on kasvanut huiman hyppäyksen, niin erilaisia nämä tuntemukset ovat aiempaan verrattuna. Alavatsalla (virtsarakossa?) alkoi eilen tuntua ajoittain, välillä voimakastakin, kuplintaa, joka tuntuu erikoisella tavalla "kylmältä".

Nämä uudet muuvit eivät tunnu pahoilta, ennemmin "muikeilta". Jopa niin, että omilta erikoisilta ilmeiltä on vähän vaikea välttyä.

Olen melko huono tunnistamaan, miten päin myttynen majassaan on. Ajattelinkin jos seuraavassa neuvolassa pyytäisin terkkaria vähän opastamaan, että millä perusteella hän asennon tuntee. Tähän saakka myttynen on siis ollut pää alaspäin, nyt mietin, josko hän olisi kääntynyt niin, että jalat steppailee virtsarakon päällä. Viime päivinä nimittäin ei ole tuntunut kenkäilyä kylkiluiden välissä.

On tämä hauskaa! Erityisen hauskaa, onnellista ja ihanaa tämä on näinä aamuina, kun on nukkunut sikeästi. :) Ah, miten voimakas olo, kun on saanut kunnon unet!

3 kommenttia:

 1. Hei! Laita uutta pötsi kuvaa jo, jooko?! :D Yleisön pyynnöstä pliiiiiis <3

  Voi kai se Myttyskä periaatteessa käsilläkin sormeilla sitä rakkoa :) Jos se on kääntänyt kylkeä?

  -E

  VastaaPoista
 2. :D *ihana*

  Huomenna beibi, huomenna. :) Kun uudet kymmenykset todella alkavat :D

  VastaaPoista
 3. JEE! :D On se vaan niin hieno <3 !

  -E

  VastaaPoista