maanantai 14. helmikuuta 2011

Pullahdus

14+4

Arvatkaas mitä? Minulle pullahti tosiaan uuden viikon kunniaksi viime viikon to-pe -akselilla maha. Tuohon se vaan eturessuun tärähti melkein yhdessä yössä! Olen aiemmin odottaneilta kyllä kuullut vastaavaa, mutten oikein ole uskonut että se ihan niin vaan voi mennä... Onhan tuo nyt edelleen tuollainen epämääräinen röllykkä ja näytän enemmän lihoneelta kun kauniisti raskaana olevalta, mutta ei tätä enää kyllä saa imaistua tasaiseksi, vaikka kuinka pinnistäisi.

Huomasinpa sellaisenkin hassun asian, että alamahaa peittää ohut valkoinen nukka! Myttynen on kasvattanut itselleen turkin, että tarkenee näillä pakkasilla.

Jee!

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon - tuosta se sitten lähtee :D! Minullekin tuli kummallinen karvapeite melkein heti, mutta se ei ollut suloista valkoista nukkaa kuten sinulla, vaan karkeaa ja rusehtavaa kuten peikolla :-/ (vaikken muuten mikään tummaverinen olekaan). Olin ihan varma, että poika on tulossa - mutta eipäs ollutkaan. Nyt kun vatsa on kasvanut, niin peikonkarva on onneksi kadonnut. Vatsan muoto muuttuu jatkuvasti. Vaikka vatsa alkoi näyttämään mielestäni raskausvatsalta muotonsa puolesta joskus rv20 tienoilla, se on vasta nyt (rv29) noussut niin korkealle, että raskaus on ilmeistä niillekin, joilla on hitaammat hoksottimet :-).

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuuli! Hymyilyttää ajatuskin peikonkarvasta mahalla :)

  Ja juu, ei tämä pömppä tosiaan ole vielä sellainen, että olisi tavalliselle vastaantulijalle mitenkään itsestäänselvää vielä aikoihin, että sisälläni kasvaa uusi elämä. Itse sen huomaa ja myös sellaiset ihmiset joiden kanssa olen päivittäin tekemisissä. Tästä se tosiaan lähtee. :)

  VastaaPoista
 3. Löysin sattumalta blogisi ja luin lähes kaikki tekstit läpi. Meinasin seurata blogiasi jatkossakin joten merkkiä jättämässä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, uusia kommentoijia. Tervetuloa ja kiitokset, kun jätitte merkin visiitistänne. :)

  VastaaPoista