torstai 7. lokakuuta 2010

kp 1

Vuoto alkoi yöllä, tänään on fyysisesti pahin päivä.

Henkisesti pahimmat päivät sijoittuvat nykyisin sikinsokin kiertoa minne ja milloin sattuu. Tänään ei syystä tai toisesta ole niitä päiviä.

Huomenna aamulla soitan klinikalle ja varaan seurantaultran. Jos viime kerralla saamani ohjeet pitävät paikkansa niin edessä OI II, puregonilla jälleen 50 IU päivässä kp 3 alkaen. Lauantaista eteenpäin siis piikitellen kohti munimisaikaa. Niillä mennään mitä annetaan.

OI II:n jälkeen tulee kaveriksi inssi parin kierron ajaksi. Toivottavasti tämä kaikki kierrostelu ehditään ennen joulua, sitten päästään IVF jonoon ja sitten ehkä vuoden päästä jo oikeisiin hoitoihin. Nyt meni jo heti laakista luotto tähän lystiin, hmpf.

3 kommenttia:

 1. Itse olen ekan inseminaation läpikäynyt ja siitä ei meille paljon toivoa annettu. Onko IVF:n eri jono ja miten se voi olla vuoden mittainen?

  VastaaPoista
 2. njoo... On kyllä todettava, että tämä kaikki perustuu toistaiseksi jossitteluun. Perusteena laskelmilleni olen käyttänyt sitä, että lähete IVF:ään laitetaan eteenpäin vasta kun edelliset hoidot on käyty läpi, eli ei siis voida jonotella samalla kun käydään muita hoitoja läpi.

  Sitten olen onkinut tietooni, että meidän alueella jonotusaika IVFään on noin 6-8 kk, näin ollen jos lähete kirjoitetaan tammikuussa, olisi meidän vuoro sitten joskus ensi syksynä polin kesätauon jälkeen. Eli melkein vuoden päästä. :(

  Kyllä tässä tilanteessa täytyy vaan yrittää uskoa Mattimaiseen tapaan, että "jokainen tsäänssi on mahdollisuus". Vaikka olis pienetkin tsäänssit, niin on ne silti tsäänssit. Eli peukut pystyy siis, vaikkei aina siltä tunnukaan.

  VastaaPoista
 3. Todella ärsyttävä systeemi. Omalta gynelta tarkastelin tietoja ja hän sanoi, että sellainen käytäntö on joskus tässäkin kaupungissa ollut, mutta ei ole enää. Eli siinä vaiheessa kun pääsee julkisen ensikäynnille, niin ei ole enää erikseen hoitojonoa. Tästä siis ymmärtäisin, että täällä hoitoihin pitäisi päästä heti. Itse ollaan aloitettu hoidot yksityisellä ja julkiselle päästään vasta tammikuussa. Siksi jännittelen tätä jatkoa siellä. Yksityisellä hoitojen hinnat ovat huimia. Olet oikeassa uskomisen ja toivomisen suhteen, mutta kyllä se silti aina ottaa pannuun, kun punasta korttia vaan näytetään kuukausi toisensa jälkeen.

  VastaaPoista