maanantai 20. syyskuuta 2010

Oioi OI

Palasin juuri kolmannesta OI seurantaultrasta (takaisin töihin, joopa joo). Kauhea määrä informaatiota tuli kerralla ja pakko heti kirjata muistiin. Nyt vasemman puolen follikkeli oli kasvanut niin, että se oli noin 16,8 mm. Lisäksi viereen oli ilmaantunut toinen vähän pienempi folli. Limakalvon paksuus oli noin 7 mm.

Ohjeistuksena vielä yksi puregon-pistos, eli 50 IU tänään klo 17:15, kuten muinakin päivinä. Sitten huomenna illalla 5000 IU Pregnyl. Pikaisesti mulle näytettiin, että miten pregnyl sotketaan ja kai siitä selviän, kun luen ohjeet huolella. Pregnylistä noin puolentoista vuorokauden kuluttua pitäisi ovulaation olla kohdilla. Lääkäri siis ohjeisti jumppailemaan torstaina aamulla, tai ke-illalla tai to-illalla. Noh, katsotaan nyt, miten jumpatuttaa :)

Seuraavassa kierrossa ilmoitan heille soittoaikana tuloksesta joka tapauksessa. Jos tuloksena on plussa, varataan alkuraskauden ultra. Jos tulos on taas nega, niin Puregon 50 IU/pv pistokset aloitetaan jo kp 3.

Omasta mielestä follin kasvu oli edelleen aika vähäistä, mutta tämä lääkäri (joka oli siis eri kuin viimeksi) oli sitä mieltä, että kun folli on yli 17 mm, niin sitten voidaan olettaa, että sen sisällä on munasolu. Viime lääkäri sanoi, että noin 18-20 mm tavoitellaan. hmmm.... noh oli miten oli, jännittävintä on se, että saattaa olla, että se toinenkin muna ehtisi vielä kyytiin :) Melko hurjaa ajatella, että meillä olis tavallaan ehkä tuplamahdollisuus! Vou.

3 kommenttia:

 1. Jee! Hyvä munis että oli tajunnu kasvaa :D

  Se Pregnyl ei oo hankala, kunhan ei tiristele niitä lasiampulleja niin kovaa kun mä ekalla kerralla ja sain vaan haavoja käsiini :D

  Nyt vaan rutkasti onnea matkaan!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Onnea ja hyvää tuuria tässä hommassa totisesti kaivataan. Muista itsekin kasvattaa komeat munat! :D

  VastaaPoista
 3. Miten Pregnylin pistäminen meni? Oliko se hankalaa? Leppoisaa loppuviikkoa ja tosi paljon sitä onnea :)!

  VastaaPoista