keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Ihmisen aihio?

Eilen hipsin kesken seminaaripäivän sairaalalle ultrattavaksi. Takana oli viisi kertaa 50 IU pistosta. Etukäteen olin ajatellut tuntemusten perusteella, että ehkä VIHDOIN vasemmalla puolella jotain on tapahtumassa.

Näin olikin. Vasemmalla puolella oli 1 kpl 12 mm follin alku. Ja toinen vähän pienempi folli. Oikealla ei näkynyt oikeen mitään. Limakalvon paksuus oli 4 mm, mikä on kuulemma "vielä ohut".

Piikitykset siis jatkuu, kiikutin toisen satasen apteekkiin ja hain 300 IU lisää puregonia. Seuraava seuranta on sitten perjantaina ja sen jälkeen katsotaan, että millä aikataululla sitten pistetään "sellainen piikki, joka sitten kypsyttää ja irrottaa sen munasolun"... en viitsinyt sanoa, että joo, pregnyl, se inhottava isoneulainen, joka pitää sekoittaa itse.

En oikein tiedä mitä ajattelen tuloksesta, ihan hyvä se kai on. Jotenkin sairaalasta lähtiessä tuli sellainen luottavainen olo, että ehkä tästä saadaan ihan oikea munasolu aikaiseksi joka voi sitten jopa hedelmöittyä! Ihan hullua ajatella, että siellä on nyt pieni 12 mm vesikello mahassa, jossa on 1 solu, joka kenties voisi olla kokonaisen ihmisen aihio...

Olen miettinyt ja tutkiskellut ja pohtinut, että aiheuttaako Puregon jotain fyysisiä oireita. Pohdinnoissani olen tullut siihen tulokseen, ettei ne kai aiheuta. Jotenkin alavatsa on sellainen kova, vähän turvonnut, mutta luulen, että se johtuu kyllä ennemmin ruoasta kun puregonista.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä ainakin toi on ihan hyvä "tulos"! :) Mä piikittelen aina 75IU ja ultra on yleensä neljän piikin jälkeen. Parilla viime kierrolla siellä on ollut noin 8mm (muistaakseni?) limis ja 15-16mm munasolu. Puolet on tosin vaihdellu....

    Peukkuja siihen suuntaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina. Tänään meen siis toiseen ultraan ja sitten nähdään, että miten munat kasvaa.

    Peukut sinnekin! :)

    VastaaPoista