maanantai 6. syyskuuta 2010

Keskivertoa pahempi maanantai

Niinhän siinä kävi, ettei ryppymunasta tullut vauvaa. Taaskaan. Tyhmänä sitä ehti tietysti taas hitusen toivoa... Onneksi vaan hitusen, mutta kuitenkin sopivasti liikaa niin että kyllä aika syvältä raapaisi taas kun tuttu jomottelu alaselässä ja polttelu vatsassa alkoi.

Päivän kruunasi tieto, että hyvä ystäväni, useita keskenmenoja ja yhden täysiaikaisen menehtyneen vauvan äiti on jälleen saattanut yhden tähden taivaalle. Hetken ilo oli kääntynyt keskeytyneeksi keskenmenoksi.

Tässä lotossa ei taida mennä voitot niitä eniten toivoville.

Kaipa tästä taas noustaan tolpilleen ja valmistaudutaan kohti perjantaina alkavia piikittelyjä. Ei tän näin pitänyt mennä, mutta menköön nyt sitten.

3 kommenttia:

 1. Voi :( Voimia sinulle ja ystävällesi. Molemmat niitä tarvitsette.

  Jos maailmassa on yhtään oikeudenmukaisuutta, niin joskus tämä lapsettomuuden kipuilu palkitaan.

  Toivotaan, että on.

  Onnea sinulle jatkoon.

  VastaaPoista
 2. Voi ei :-( Nega kirpaisee aina syvältä, ja joka kerran hiukkasen vielä syvemmältä kuin edellisellä kerralla. Ja todella hurjia uutisia ystävältäsi... Sure nyt vaan ihan rauhasssa, niin toivut sitten nopeammin. Lämmin halaus Tuulilta

  VastaaPoista
 3. Pahoittelut pettymyksen johdosta :(. Ihan kamala juttu tuo ystäväsikin kohtalo. Ei sellaista soisi kenellekään. Siskoni on myös synnyttänyt enkelivauvan ja se on kyllä jotain, mitä ei toivoisi kenenkään joutuvan kokemaan koskaan.

  VastaaPoista