perjantai 16. huhtikuuta 2010

Kolmannet punaiset pillerit

No niin yk 14 on nyt sitten polkaistu käyntiin. Kävin itseni kanssa ison painin eilen mietiskellessäni, että pitäisinkö clomeista taukoa vai en... Käytin koko päivän pohdiskeluun, huhuilin vauvakanavallakin vinkkejä, että mitä tehdä.

Illalla kymmenen aikaan päätin sitten että kyllä. Syön vaaleanpunaisen pillerin, kärsin hikoilut ja kuivumiset ja sitä vastaan saan paremmat mahdollisuudet onnistua. Kai.

3 kommenttia:

 1. Uskon, että teit hyvän ja oikean päätöksen, joka lisää mahdollisuuksianne onnistua. Meillekin lääkäri sanoi, että huolimatta siitä, onko minulla kierto kunnossa vai ei, otetaan clomit mukaan tulevaisuudessa mahdollisesti tehtävään inseminaatioon. Ne kuitenkin lisää sen todennäköisyyttä, että ovis tapahtuu ja sitä myötä onnistumismahdollisuutta. Tsemppiä sivuvaikutusten kestämiseen ja toki kaikkeen muuhunkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,

  Kyllä tässä on jo mieli taas kerran kohoamaan päin. On se kyllä vähän outoa, että kierros toisensa perään sitä kampeaa aina jaloilleen ja jotenkin taas ehkä varpailleen kurkottaakseen oikein tosi ylös. Siitä sitten voi taas mätkähtää pötkölleen maan tasalle.

  Mutta ei anneta kokemuksen masentaa. Pää pystyssä etiäpäin.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että oot taas saanut kammettua itsesi ylös ja etiäpäin :). Se on kyllä onni, että välillä tulee niitä parempia kausia, jolloin jaksaa uskoa tulevaan.

  VastaaPoista