tiistai 27. huhtikuuta 2010

iso O ja jatkokuvioita

Jepsjeps,

tänään kp 15 se sitten putkahti aamulla. Hymynaama digitestiin, joten ovista enteilee. Niin se vaan taitaa olla, että oikea puoli toimii ja vasen ei. Eilen jo nipisteli siihen malliin, että luulin oviksen jo olleen, mutta aamun lämmöt 36,3 kertoi muuta.

Eilen kävin tk-lääkärillä hakemassa lähetteen keskussairaalaan jatkotutkimuksia ja/tai -hoitoja varten. Lääkäri oli hirmu miellyttävä virolaistaustainen nainen. Hän kuitenkin kyseli siihen malliin, että jäi sellainen olo, että itse tiesin asian laidan paremmin kuin hän... Siis sen mitä on tehty, mitä tulokset kertoo ja mitä tuleman pitää.

Jotenkin käynnistä jäi sellainen olo, että lääkäri oli sitä mieltä, että meidän lapsettomuus johtuu liiasta yrittämisestä ja stressistä. Lopputulemana kuitenkin hän lupasi laittaa tällä viikolla lähetteen ja sitten sieltä keskussairaalasta pitäisi kuulua jotain. Ilmeisesti jonkinlainen suunnitteluaika ensin.

Olisiko joku lääke, jolla yrityksen voisi muuttaa tjottailuksi ja stressin poistaa kokonaan? Sitä vois kokeilla... ihan vaan vaikka vaihtelun vuoksi.

1 kommentti:

  1. Jihuu, onnea oviksesta!!!

    Minäkin kuulin tänään taas yhdeltä kaverilta, että yleisin syy lapsen viipymiseen on siinä, kun sitä asiaa stressaa. En jaksanut kommentoida mitään, vaan vaihdoin puheenaihetta. Mutta olen kyllä ajatellut, että meidän ei miehen kanssa tarvitse enää ikinä käyttää ehkäisyä, kun voin hoitaa ehkäisyn jatkossakin tällä stressaamisella. Ihme ettei tätä ehkäisymenetelmää mainosteta enempää :)

    VastaaPoista