keskiviikko 3. helmikuuta 2010

vaihdevuodet

Jepjep. Pitkän painimisen ja eestaas vohkaamisen jälkeen päädyin eilen aloittamaan clomit. Soitin ensin tk:n lääkäripäivystykseen kyselläkseni, josko verikokeiden loputkin tulokset olis tulleet ja josko voisi jatkaa julkisella puolella tästä eteenpäin.

Puhelu oli aika epäselvä, eikä vähiten mun oman epäselvän ilmaisutaitoni takia. Selvisi kuitenkin se, että verinäytteiden progesteroni-tulos (eli se tärkein) uupui vielä. Clomeista sanottiin, että voin aloittaa ne lääkärin valvonnassa, eli käytännössä yksityisellä. Jos halutaan edetä julkisella, täytyy väestöliiton käynnistä toimittaa meidän tulokset terveyskeskukseen, josta hoitava lääkäri voi ne sitten katsoa läpi ja laittaa lähetteen keskussairaalalle ja sieltä sitten tulee kutsu joskus.

Seuraavaksi soitin sitten väestöliitolle. Jostain syystä en saanut kysyttyä sieltä, josko ne voisi lähettää niitä meidän tietoja tänne ihan paperilla... :/ Onpas taas vaikeaa... Se kuitenkin selvisi, että verikokeen arvot oli normaalit ja vahvistui että clomit kuuluu aloittaa. Seurantaultra pitää hoitaa kierron kp 9-12. Sovittiin, että teen sen täällä lähellä, jos saan ajan.

Töiden jälkeen hain sitten kotipotilaalle ja itelleni pizzat ja rohkaistuin ottamaan ensimmäisen vaaleanpunaisen pikkupillerini. Illan riehuin ulkona uuden lumikolan kanssa ja sen mukaisesti on kyllä lihaksetkin tuntuneet tänään. Viime yön nukuin aika levottomasti. Tänään aamu alkoi sellaisella ängripurkauksella, että oksat pois. Töissä väsytti, kiukutti ja oli hankala keskittyä, saati olla kiinnostunut ja innostava... Mitähän tästä vielä tulee?

Äsken söin toisen pillerin ruoan yhteydessä. Muniksia pakottaa ja maha tuntuu turvonneelta. Ihan kuin jonossa olis jättimäinen pieru... Väsyttää niin paljon, että voisin nukahtaa just tähän just nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti