perjantai 12. helmikuuta 2010

the big O? kp 13

Huhhuh... eletään historiallisia aikoja. Nyt mennään vasta kp 13 ja nyt jo tuli o-plussa. Jälleen kerran niin, että mammaksin testi oli tulkittavissa negaksi ja CB jälleen plussaksi. Tosin mammaksin nega oli viimeksi paljon selvempi kuin tänään.

Eilenkin testasin, mutta vaan mammaksilla ja se oli käytännössä valkoinen koko liuska. En siis usko, että eilen olis vielä näyttänyt CB:kään positiivista.

Tällä viikolla on lämmöt olleet 36,5, eli enemmän ku aiemmissa alkukierroissa. Tänä aamuna se oli 36,3, mitähän sitten huomenna? Viime postauksen jälkeen loppui valkkarivuoto kuin seinään. Pari kuivaa päivää siis takana. Eilen tuli ajoittain jotain, samoin yöllä yksi "hyökkäys" (johon ihan heräsin :/ ) ja tänään päivällä jotain.

Aavistelin jotain olevan tapahtumassa tänään, kun vähän siihen malliin on nipistellyt ja vihlaillut, että muniksissa jotain elonmerkkejä olisi. Selvispä sitten sekin, että en mä ihan kaikkea kuvittele ja myös se, että kai niistä pienistä vaaleanpunaisista pillereistä on kuitenkin edes jotain hyötyä.

Huomenna on sitten tuomiopäivä, seurantaultra. Sitten selviää, että onko muniksia yksi vai useampia vai onko kroppa ihan kokonaan sekaisin... Ja kahden viikon päästä lauantaina on sitten testipäivä ja samaan aikaan pitäisi lähteä juhlimaan omia pyöreitä?? Siitä en kyllä sitten tiedä, että miten luikertelen omista juhlista ulos, jos en voi juopotella?? ja jos juhlin, mutta ilman viinaa, niin jään heti kiinni. Toisaalta ei kyllä ennen viittä viikkoa voi vielä mitään harmiakaan aiheuttaa... Noh... ... ei pidä mennä asioiden edelle. Vieläkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti