sunnuntai 28. helmikuuta 2010

nega

joo... taas alkaa tuntua siltä, että tämä meidän projekti tulee ottamaan kuitenkin enemmän aikaa kun sitä osaa arvatakaan. Ensimmäinen Clomifenkierto nosti odotukset tappiin ja nyt alkaakin näyttää siltä, että tulosta ei tullutkaan.

Mennään jo dpo 15 ja testi näyttää negaa. Todennäköisesti siis uusi kierros alkaa taas lähitunteina. :(

Nyt on semmoinen fiilis, että täytyy ehkä alkaa säästää inseminaatioihin (200 € + lääkkeet) ja IVF:iin (1500 € + lääkkeet)... Täytyy pyytää, että väestöliitto lähettää meidän paperit tänne meille, jotta voidaan kiikuttaa ne tuohon terkkariin ja on sitten mahdollista aloittaa jonotus julkiselle jo tässä clomikiertojen aikana.

On tää kyllä ihmeellistä. Aamulla olin vielä 80 % varma, että nyt onnistui! Sitten muutaman tunnin perästä tuntuikin jo, että ei... Laitoin kupin paikoilleen varmana siitä, että menkat alkaa. Sitten kun ei ollutkaan alkanut, niin toiveikkaana testasin. Tässä sitä sitten sulatellaan negaa... Pitäisi miehellekin kertoa, mutta en tiedä mitä sanon. "taaskaan ei tullut vauvaa" vai "testasin ja se oli negatiivinen"... emmä tiedä.

Eilen juhlittiin synttäreitä ja oli pitkästäpitkästä aikaa aivan mielettömän hyvä ilta! Niin paljon vanhoja hyviä kavereita saapui paikalle, että meinasi ihan hermo mennä kun ei kaikkien kanssa meinannut ehtiä jutustella. Aika hyvin selvisin ja kaikkien kanssa puhuin ainakin jotain. Juopoteltua tuli sopivasti ja päästiin kaiken hyvän lisäksi ajoissa kotiin. Rahaa kyllä meni, mutta se on vain maallista.

Miespuolisen ystäväni kanssa puhuttiin yllättäen naimisiinmenon ja lapsenteon ajoittamista. He ovat aloittelemassa lapsentekoa ja hän kovasti painotti, että ei voi hommaan lähteä, ellei pari mene naimisiin viimeistään raskausaikana. Toinen pariskunnan osapuoli taas ei niinkään perusta kristillisistä arvoista, eikä välttämättä hingu naimisiin... Tilanne on siis aika sama kuin meillä ja jossain määrin hankala. Perusarvoista kiisteleminen on vaikeaa, eikä toisen perusarvoja voi muuttaa... Täytyy vaan sopeutua, keskustella ja kyetä kompromisseihin.

No, näillä näkymin ei meilläkään ole kiirettä, kun tämä projekti tuntuu vaan venyvän ja venyvän... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti