maanantai 21. joulukuuta 2009

kp 29, dpo 10 hyvä olo, parempi mieli

Joulu tulee,

Fiilikset on hyvät. Töissä on tulossa uusia kivoja juttuja alkuvuodesta. Jos ei tärppi käy, niin on sitten kivoja kuvioita muuten edessä. Pääsen tekemään hommia laajassa yhteistyöhankkeessa, jonka työntekijä lähtee muualle töihin. Samalla kerroin pomolle tutkimusten alkamisesta. Se toivotteli aidosti onnea matkaan, eikä vaikuttanut olevan ollenkaan pahoillaan. Mukava juttu sekin. Muiden täällä töissä ei tarvitse tietää, ja hän lupasi tarvittaessa backupata mua, jos tulee jotain vaikeita tilanteita.

Tänään on dpo 10 ja olen joulun ylösalasedestakas -mielialanvaihteluiden välttämiseksi päättänyt livetä päätöksestäni olla testaamatta ennen aikojaan. Oikeastihan kannattaisi testata vasta lauantaina tai sunnuntaina, mutta en vain kestä olla odotuksia täynnä joulun vietossa ja sitten heittää kuperkeikkaa pää edellä pilven reunalta alas yhtäkkiä vieraassa paikassa. Olen päättänyt, että testaan keskiviikkona aamulla ennen lähtöä. Silloin ois kuitenkin dpo 12 ja jotain vois jo näkyä jos olis näkyäkseen. On se kumma kun nuo toiveet ei pysy kurissa vaikka yrittää olla nostattelematta...

Mitään oireita ei kyllä ole, eikä siis sen puolesta toiveita, mutta kuitenkin. Tissit ei ole arat, mahaa nipistelee välillä, mutta se voi olla seurausta pelkästään siitä, että sattuu ajattelemaan asiaa.

Olin lauantaina viihteellä ja sen seurauksena eilinen päivä meni ihan ohi. Pitkästä aikaa hyökkäsi ihan yrjökrapula... huhhuh. Eipä tarvii taas vähään (toivottavasti pitkään) aikaan juopotella. Illaksi raahauduttiin kirkkoon laulamaan joululauluja, en oo koskaan ennen ollut, mutta oli kyllä mahtavaa. Tuli tosi jouluinen fiilis

Ah, tätä lumen määrää! Niin rakastan tällaista lumitalvea, pimeyskään ei haittaa vaikka tänään on vuoden pimein päivä. Vielä tämä ja huominen töitä, sitten päästään liukastelemaan tien päälle ja sitten tosissaan nauttimaan lumesta ja joulusta. Ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti