tiistai 15. joulukuuta 2009

kp 23, dpo 4?

O taisi olla viime perjantaina, kun aamulämpö oli 36,2. Tuli tuolloin heti aamusti hyödynnettyä. Lauantaina se olikin sitten jo 36,5 ja sunnuntaina (tosin vasta puoliltapäivin mitattuna) 36,6. Kn oli vetäytynyt supumpaan jo viikonloppuna.

Uusi viikko on alkanut päänsäryn ja niskajumituksen merkeissä... Oon nukkunut huonosti ja syönyt lajitelman lääkkeitä, panadolia toissayönä, eilen panacod illalla ja lopulta taivuin keskellä yötä buranaan. Olisin ottanut sirdaludin, mutta kello oli jo 4:30, joten en olisi päässyt sängystä kyllä seitsemän aikaan ylös, jos siihen olisin taipunut. Lämmöt oli eilen aamulla taas vaan 36,2 ja tänään taas 36,6, joten tiedä sitten missä mennään.

Viikonloppuna oli ihan saharaa, kun taas sunnuntaina-eilen kipeytyi tissit ja eilen alkoi melkoinen limailu. Emmä tiedä, aika sekavat on tuntemukset.

Juttelin eilen M:n kanssa puhelimessa ja se kertoili kovasti raskauden etenemisestä. Taaskaan en saanut sanottua mitään siitä, että olin siellä lääkärissä saati siitä, että ollaan varattu aika väestöliitolle ensikäyntiin. Mikähän siinäkin on niin helvetin vaikeeta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti