tiistai 24. marraskuuta 2009

kp 2 yk 10

eilen vauvakanavalle:

ja joo. näin on kp 1 ja yk 10. Kyllä se täti kurvas paikalle ja tais vähän törmätäkin kun sattu niin s...tanasti. Piti jättää tanssituntikin väliin. Selvisi sitten sekin, että taas oli ajoitus kohdallaan, eikä tärpännyt. Tää oli sitten se tilastollinen viides täydellinen ajoitus (tilasto: 20 % täydellisistä ajoituksista johtaa raskauteen).

Kiusallanikin kudoin vauvannuttua sunnuntaisiin ristiäisiin lahjaksi. Tällä kertaa ei sentään päässyt itku. Turtuukohan tähän? Vai oonko jo alistunut, ettei me saada omaa vauvaa vaan kudon vielä kymmenenkin vuoden päästä nuttuja toisten vauvoille?

Onneks vauvat on sentään pieniä, niin ei tuollainen yks villatakki kauaa käsissä happane. Pah!

E:lle tänään:
Täällä siis alkoi eilen kierros 10 ja vuosi tulee parin viikon päästä täyteen. Sitten lähdetään selvittelemään... Tähän mennessä on ainakin selvää, että ovuloin ja että ajoituksesta homma ei ole kiinni. Tilastolliset 5 täydellistä ajoitusta on jo takana (tilasto: 20 % täydellisistä ajoituksista johtaa raskauteen). Liekö sitten putket tukossa tai simpat vaisuja vai mikä? Voi miten toivoinkaan, ettei tähän olisi tarvinnut lähteä.

Kiusallanikin kudoin eilen vauvannuttua sunnuntaisiin ristiäisiin lahjaksi ja jätin kouristusten takia tanssitunninkin väliin. Tällä kertaa ei sentään päässyt itku, niin kuin tähän saakka uuden kierroksen alkaessa. Turtuukohan tähän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti