keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

jos-elämää

Munat on munittu ja taas odotellaan. Mitään erikoista ei tunnu, muttei toisaalta kuulukaan tuntua, vielä. Ja toisaalta en kyllä annakaan tuntua, ettei pilvilinnat taas rakentuisi liian korkeiksi. Ainakin yritän ottaa chillisti.

Toisaalta odotellaan myös naistenpolin vastaanottoaikaa. Siihen on enää kaksi viikkoa. Aika on keskellä lomaa, mikä on hyvä asia siinä mielessä, ettei tarvitse sumplia työkuvioita ja voi sitten rauhassa sulatella uutisia. Toivon, että asiat lähtevät sujuvasti rullaamaan. Olen päättänyt, että JOS eivät rullaa, niin tappelemaan ei ryhdytä vaan käännetään nokka suosiolla kohti väestöliiton ovea.

Tänään alkaa kauan kaivattu kesäloma. Neljän viikon kuuri chillailua, grilliruokaa, mökkeilyä, pari päivää partioleiriä, kavereita ja skumppaa. Loma tulee tarpeeseen ja toivon, että saan myös pienen irtioton vauvatekohommista. JOS vaikka saisi viettää yhden kokonaisen päivän ajattelematta asiaa?

Saatiin myös rinkulat sormeen, saapuivat eilen. Ehkä lomalla vähän suunnitellaan, että miten haluamme aviotaipaleellemme siirtyä. Sen verran kuitenkin puhuttiin jo, että JOS tulee vauva, niin sitten aikataulua aikaistetaan ja astellaan vihille jo ennen ensi kesää.

Jos-elämä jatkuu toistaiseksi...

1 kommentti:

  1. Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa! Ja paljon onnea ja jaksamista loppukiertoon sekä sen jälkeiseen aikaan.

    VastaaPoista