keskiviikko 28. lokakuuta 2009

kp 7

listaanpa vähän fiiliksiä ylös... Sunnuntaina (kp 4) siirryttiin takas talviaikaan... pimeys löi naamalle kuin märkä rätti kun tulin maanantaina töistä. Tästä se pimeys ja synkeys nyt sitten alkaa.

Hetkittäin on ollut sellainen typerä olo, että entä jos sittenkin olisin raskaana? Voihan menkat silti tulla, vaikka oliskin raskaana? Alavatsa on ollut tosi "kireä", mutta se taitaa lopulta kuitenkin johtua vain rankasta ratsastustunnista ja sen tuomasta lihaskireydestä. Lämmöt oli tänään 36,4 eli en todellakaan voi olla... miksi lie sellaista edes ajattelin...

Oon ollut aika reipas. Sunnuntaina olin poikien kanssa suolla ja sen perään hikisellä ratsastustunnilla. Maanantaina bailatinossa ja eilen tunnin kävelylenkillä koirien kanssa. Tänään on taas tanssia.

Fiilikset on olleet pimeydestä huolimatta aika hyvät. Mieltä on parantanut kummasti päätös lähteä täältä, kun tilaisuus tarjoutuu. Näistä töistä en haluaisi luopua, mutta kun kaupunkia ja tätä duunia ei voi oikein yhdistää. Enää odotellaan niitä tilaisuuksia. :)

Ja... matkaan on aikaa enää 17 päivää. Kuinkakohan iso maha siellä jo odottaa? Voi olla, että reissusta tulee tosi hankala tai sitten kaikki menee vaan tosi hyvin, eikä kateus valtaakaan mieltä.

ai niin... piti kirjata kn:n elämää. Sunnuntaina illalla se oli tositosi ylhäällä ja pehmeä löllö (menkat loppui juuri). Eilen tiistaina sitten se oli jo huomattavasti alempana ja aavistuksen kovettunut, muttei sitä kovaksi voi sanoa.

On tää kans yhtä helvetin kyttäilyä. Kunpa sitä osais vaan olla ja elellä odottelematta ja seurailematta... Alotin vierashuoneen tapettien poistonkin, kun ajattelin, että siitä sais vähän muuta ajateltavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti