torstai 22. lokakuuta 2009

Juuh, ei taaskaan

Jepjep. Aamulla oli lämmöt laskeneet, joten kuppi on asennettu paikoilleen. Oletettavasti tänään siis kp 1/36 tällä kertaa ja yk 9 käynnistyy. :/ Niin kuin sitä yritinkin olla toivomatta ja pettymättä, niin silti... Silti sitä varovasti toivoo ja rajusti pettyy.

Noh... mä en ainakaan saa vauvaa ennen kuin täytän 30, se on jo ollut selvää hyvän aikaa. Jos vaikka sitten, ennen kun V täyttää sen 35.

Ja hitto, teki mieli huutaa, kun aamupäivällä sain koottua itteni palaveriin ja sitten työkaverin kanssa puhuttiin siinä aluksi ratsastuksesta ja hän sitten ystävällisesti totesi että "Mulla toi ratsastus on parikin kertaa hvyin alkanut ja sitten loppunut lyhyeen, kun olen tullut raskaaksi, ekan lapsen jälkeen aloitin taas uudestaan ja tulin taas raskaaksi. Ja se on se sama talli, missä sä käyt. Että varo vaan."

Teki mieli sanoa, että on tuokin ollut mielessä, mutta eipä toiminut. Paska. Onneksi tajus olla hiljaa.

Tää nyt vaan on tällasta, että vaikka kuinka koittaa olla asettamatta itelleen odotuksia ja toiveita niin aina niitä jostain hiipii ja sitten pettymys on yllättävän suuri. Pitäis kehittää muuta ajateltavaa, niin ehkä tää homma hoituis sitten itsestään. Tähän mennessä ei oo vielä onnistunut ja tuntuu olevan kierros kierrokselta vaikeampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti