lauantai 5. kesäkuuta 2010

pieniä suuria ilonaiheita

Jihuu! Elämän pieniä iloja, eilen postiluukustamme kolahti taas sairaanhoitopiirin kirjekuori. Ensiajatukseni ei tosin ollut niin positiivinen. Luulin nimittäin, että sieltä tulee vahvistus hcg-analyysin tuloksesta (verinäyte siis analysoitiin keskussairaalassa) ja ilmoitus, ettei me mitään jatkohoitoja vielä saada.

Mutta mitä vielä? Sielläpä olikin meille AIKA! :) Päästään siis jatkamaan vauvantekohommia jo elokuun alussa! Tai oikeastaan, mikä vielä parempaa, niin jos tämä "hedelmällinen km:n jälkeinen kierto" ei tuota tulosta, niin meillä on se viimeinen clomifenkierto jäljellä ja jos ei sekään tärppää, niin sitten onkin jo jatkokuvioiden vuoro.

Kyllä se on niin, että yritän aina nähdä tilanteissa olosuhteisiin nähden parhaan puolen. Vaikka onkin surullinen olo (tai ehkä etenkin silloin), niin sellaisista pienistä iloista kuten aurinko tai ajan saaminen tulee älyttömän hyvä mieli. Ehkä hyvällä mielellä ne hyvät uutiset ei sitten tunnu niin hyviltä.

Ja lisäksi olen niiiiiiin onnellinen ystäväni puolesta, jonka pitkänpitkä odotuksen odotus ja sen jälkeinen odotus palkittiin eilen tummasilmäisellä ja pitkätukkaisella terveellä pojalla. En osaa kuvitellakaan, miten sekavan onnelliset fiilikset siellä on. Että terveisiä vaan! Täälläkin ollaan onnellisia ja liikuttuneita. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä uutisia, ihanaa! On aina paljon parempi mieli, kun on välietappeja ja apua tiedossa eikä vain sitä iänikuista odottamista loputtomiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sissi!

    Se on kyllä juurikin noin, että aika vaan oikeesti menee nopeammin ja kivuttomammin kun on jotain konkreettista mitä odottaa, eikä vaan epämääräistä määrätöntä odotuksen odotusta.

    Tsemppiä teille tulevaan myös!

    VastaaPoista