perjantai 21. elokuuta 2009

Taustat

vauva olisi haaveissa... Jouluna 2008 oltiin anoppilassa. Pillereistä oli siirrytty kumeihin lokakuun alussa. Toinen kierto sen jälkeen oli menossa. Joulupäivän yönä ei ollutkaan kumeja lähistöllä ja päätin sanoa ääneen salaisen haaveeni... Totesin, että oliskos ihan kauheaa, jos vaikka tuliskin vahinko. Ukko siinä hetken pohdiskeli ja sanoi miettivänsä asiaa.

Seuraavana päivänä sitten oltiin kotosalla ja ukko totesi, että selvä homma. Ei se niin kamalaa olisi. Parempihan se olisi sitten jos vauva tulisi nyt eikä sitten kun on jo liian vanha sen kanssa leikkimään. Vanha ei katos jaksa...

Siitä se sitten alkoi. odottaminen. Tai oikeastaan odotuksen odotus. Tutuksi on tullut koopeet, yykoot, tädit ja muu slangi. Kaikenlainen tarkkailu myös.

Alunperin jätin pillerit pois kun halusin tietää, että onkohan mulla omaa hormonitoimintaa lainkaan. Olihan sitä, joskin vähän vaimeaa.
yk 0: 37 d
yk 1: 42 d
yk 2: 38 d
yk 3: 37 d
yk 4: 51 d (työstressi mm....)
yk 5: 37 d
yk 6: 32 d (kesäloma :))

Kesäkuussa kävin gynellä tarkistuttelemassa paikat, kun tuo pitkä kierto kävi häiritsemään. Munarakkulat on mulla kuulemma rivissä, eikä sikinsokin munasarjassa niin kuin yleensä ja siksi "niitä vaan kypsyy hitaammin". Tuloksena ihkaekat ultrakuvat munasarjoista mukaanlukien hieno kuva keltarauhasesta. Niistä olin jotenkin kierolla tavalla ylpeä.

Mitään troppeja ei saatu. Gyne kehotti palaamaan asiaan jos ensi kesään (siis kesään 2010) mennessä ei oo raskautta näkynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti